ARTE CERAMICA je osnovana kao rezultat preko 35 godina rada zaposlenih u prodaji italijanskih keramičkih pločica, sanitarija, slavina, tuš kabina, kada, ugradne Geberit tehnike i toaletne galanterije kao i dizajniranju prostora sa ciljem da na novom mestu klijentima omoguci pun servis i komfor prilikom odabira artikala iz prodajnog asortimana.

Novi salon na adresi Bul.Kralja Petra I 65 je koncipiran da sa svojim privatnim velikim parkingom, unutrasnjom koncepcijom "open space"-a po kriterijumima "komercijalne arhitekture" i napravljenim različitim tipovima kupatila omogući klijentu da uz besplatnu asistenciju arhitekte dobije prostor "Made in Italy".

Shodno tome odabir brendova je isključivo baziran na italijanski dizajn I praćenje trendova u oblasti keramike, sanitarija i kupatilske opreme. Bazični poslovni moto je koncept saradnje sa arhitektama kao i pružanje savetodavne usluge kupcima od strane stalno zaposlenog arhitekte.

Poseban akcenat je dat na brzu isporuku naručene robe iz Italije-svakog petka je raspoloživ kamion za utovar kao I na isporuku robe sa lagera. Dugogodišnje iskustvo je izrodilo saradnju sa izvođačima tipa “ključ u ruke” gde preporučujemo “paket” program na osnovu referentne liste i direktnog uvida u izvedene projekte.

Arte ceramica 2016. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada Great Shade Factory